نمایش دادن همه 9 نتیجه

شبکه بارانی روشی برای آبیاری مزارع مانند بارش باران است. این شبکه یا سیستم آبیاری بارانی جریان آب مورد نیاز برای کشاورزی را از طریق مجموعه‌ای از لوله‌ها با استفاده از پمپاژ عبور می‌دهد. سپس این آب توسط آب‌پاش‌ها مانند قطرات ریز باران بر روی زمین می‌افتد. این شبکه مزیت‌های فوق‌العاده‌ای دارد که آن را به یکی از سیستم‌های آبیاری محبوب در بین کشاورزان تبدیل کرده است. در ادامه بیشتر در مورد این سیستم و اتصالات شبکه بارانی صحبت می‌کنیم.
مطالعه ادامه راهنما

شبکه بارانی

شبکه بارانی پوشش موثر و مناسب برای مناطق و مزارع کوچک و بزرگ فراهم کرده و تقریبا با هر نوع خاکی سازگار هستند. چرا که دامنه‌ی تخلیه این سیستم کاملا قابل تنطیم می‌باشد.

شبکه بارانی معرفی شده در سناپالیز با در نظر گرفته شدن حداکثر صرفه‌جویی در مصرف آب، قیمت مناسب، ترکیب اتصالات شبکه بارانی بالا و سهولت در نصب طراحی شده اند. کلیه این محصولات از پلاستیک‌های مهندس شده‌ای با مقاومت بالا ساخته شده‌اند تا عملکرد مناسب داشته باشند.

مزایای شبکه بارانی چیست؟

قبل از نصب هر گونه سیستم آبیاری در زمین و مزرعه ابتدا باید فوایدی که این سیستم فراهم می‌کند را درک کنید. در زیر چند مورد از مزایای شبکه بارانی را معرفی می‌کنیم.

  • کاهش تلف شدن آب در هنگام ترانزیت
  • مناسب برای هر نوع خاک به جز خاک رس سنگین
  • ذخیره 30 تا 50 درصدی آب
  • مناسب برای آبیاری در مزارعی که تراکم محصولات بالاست
  • کمک به رونق تولید
  • غلبه بر فشردگی خاک
  • استفاده آسان از این سیستم به خاطر تحرک پذیری آن
  • مناسب برای انواع مختلف زمین و مناطق
  • پخش کود‌های مایع در سطح مزرعه
  • محفاظت گیاهان از سرما و یخ زدگی
  • کاهش شدید هزینه‌ها

در انتخاب سیستم آبیاری بارانی چه نکاتی را باید در نظر بگیرید

در انتخاب سیستم آبیاری موارد مختلفی دخیل هستند که زیر آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

فضای آب‌پاش‌ها

فاصله بین آبپاش در مزرعه شما در درجه اول بر اساس الگوی کاشت شما و وسایل نقلیه و ابزارهای زراعی مکانیکی مورد استفاده تعیین می شود. با این وجود عوامل دیگری نیز باید در نظر بگیرید. هرچه آب‌پاش نزدیکتر باشند، اتصالات و لوله‌های بیشتری نیاز خواهید داشت و هزینه سیستم شما نیز بیشتر خواهد شد. از طرف دیگر، فاصله وسیع تر دستیابی به توزیع یکنواخت آب را به ویژه در مناطق پر باد دشوارتر می‌کند.

سرعت جریان آبپاش و میزان بارش کلی سیستم

انتخاب یک راه حل که بتواند نیاز روزانه محصولات زراعی را تأمین کند و هم از تشکیل رواناب ناشی از توزیع آب ناهموار و فرسایش خاک جلوگیری کند یک امر مهم در انتخاب سیستم آبیاری بارانی می‌باشد. شما باید به دنبال یک سیستم آبیاری دقیق باشید که میزان بارش آن با ظرفیت نفوذ خاک مرتبط باشد.

اندازه قطرات و قدرت پرتاب

قدرت پرتاب بالا می‌تواند به محصولات جوان آسیب وارد کند، بذرها را در معرض دید قرار داده و باعث فرسایش شود. از طرف دیگر، فشار پرتاب کم و بسیار ریز می‌توانند قطرات کمی تولید کنند که ممکن است با باد تغییر کند یا تبخیر شود که بر توزیع یکنواخت آب تأثیر می گذارد. به دنبال یک آب‌پاشی بگردید که بتواند تا فاصله مورد نیاز برسد و توزیع یکنواخت را حفظ کند ولی در عین حال به محصولات شما آسیب نرساند.

اجزا و اتصالات شبکه بارانی

اجزا و اتصالات شبکه آبیاری بارانی به طور معمول شامل موارد زیر است:

پمپ

اصلی‌ترین جزء شبکه بارانی پمپ آن است. پمپ آب را از منبع استخراج می‌کند و باعث ایجاد فشار برای تخلیه در سیستم لوله می‌شود. پمپ باید بتواند با فشار مناسب، آب را تأمین کند تا آب با سرعت و حجم بهینه مناسب تخلیه شود.

لوله های اصلی و لوله های فرعی

لوله‌های اصلی و فرعی که به عنوان دومین نوع از اتصالات شبکه بارانی به حساب می‌آیند، وظیفه انتقال آب پمپاژ شده را بر عهده دارند. در بعضی موارد، این خطوط لوله بر روی سطح خاک نصب شده و یا در زیر سطح زمین دفن می‌شوند. در بعضی موارد نیز آن‌ها موقتی هستند و می‌توانند از یک منطقه به منطقه دیگر زمین منتقل شوند. مواد اولیه مورد استفاده شده در لوله‌ها شامل سیمان آزبست، پلاستیک یا آلیاژ آلومینیوم می‌باشد

لوله لاترال

لوله اصلی آب را از محل پمپ به مزرعه می رساند و لوله رایزر آب را به سطح زمین می رساند اما جهت توزیع آب در مزرعه از لوله های لاترال استفاده می شود. لوله های لاترال از لوله اصلی و یا لوله اصلی انشعاب می گیرند و در سطح زمین قرار دارند.

آبپاش‌ها

آبپاش‌ها (sprinkler) ‏آخرین جزء از اجزای سیستم‌های آبیاری بارانی را تشکیل می‌دهند. آبپاش‌ها ممکن است مستقیمأ روی لوله فرعی قرار گیرند و یا این که روی پایه عمودی که از لوله فرعی منشعب شده و به آن پایه آبپاش (رایز) می‌گویند واقع شوند.

وظیفه آبپاش خارج کردن آب از لوله فرعی و تبدیل آن به قطرات ریز و درشت برای پخش در اطراف و آبیاری گیاهان می‌باشد. برای آن‌که پخش آب در سطح مزرعه یکنواخت صورت گیرد، فاصله لوله‌های فرعی از یکدیگر و فاصله آبپاش‌ها از همدیگر و قطر دایره پاشش از معیارهای مهمی است که در طراحی سیستم‌های آبیاری بارانی باید در نظر گرفته شود.

اتصالات شبکه بارانی

سه پایه آبپاش

9,360,000 ریال11,800,000 ریال

اتصالات پلی اتیلن پیچی

کمربند پلی اتیلن

120,000 ریال6,692,000 ریال
چت با پشتیبانی واتساپ سناپالیز
پیام به پشتیبانی واتساپ